Termeni si Conditii

Elemente Definitorii

S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. cu sediul in Str. 8 Martie, nr.1, bl.1, sc.B, ap.32, Bacau, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/436/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO28303233 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.ALLDIGI.RO.

Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.alldigi.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L.si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: contact@alldigi.ro

2. Accesul la Informatie si Confidentialitate

Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.alldigi.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fi folosite de catre compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii

a. Descrierea si disponibilitatea produselor

S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.alldigi.ro. Descrierea produselor poate fi uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specificatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.alldigi.ro fara o notificare prealabila.
Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.alldigi.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L.

Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat Urgent-Cargus, Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution, Fan Curier. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre firma Diana Fast Express(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L., clientul are obligatia de a trimite produsul catre S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. numai prin firmele de curierat Urgent-Cargus, Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution 

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR! Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs. 
Pentru orice alta problema referitoare la o comanda care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu domnul URECHE RAZVAN, 0748.327.551, email: ureche.razvan@alldigi.ro

c. Garantia si service-ul produselor

Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina garantia produselor.

d. Termenii si conditiile de livrare

Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L., clientul are obligatia de a trimite produsul catre S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. numai prin firmele de curierat Urgent_Cargus,Nemo Express sau Fan Courier.
In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors.

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

e. Coduri Voucher, Promotii si AfiliereOnline

S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. Nu permite utilizarea cumulata a Voucherelor indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.
Voucherul cadou primit in urma unei tranzactii anterioare poate fi folosit la o singura comanda si poate acoperi maxim 50% din valoarea acesteia.
- Diferenta de bani in urma folosirii unui voucher este suportata de client.


Voucherele permantente de reduceri, obtinute in urma fluxului de vanzari (Voucherele Fidelizare client) se pot folosi la fiecare comanda.
Voucherul Fidelizare client poate creste in cazul in care comenzile clientului depasesc pragurile Bronze, Silver sau Gold.
Voucherul Fidelizare client poate sa scada sau poate fi retras in cazul in care clientul nu respecta termenii si conditiile de utilizare a acestuia.
Pe durata promotiilor desfasurate pe site-ul www.alldigi.ro nu se pot folosi vouchere de reduceri cumulate cu promotia in curs, indiferent de forma acestora.
In timpul campaniilor de promovare cu reduceri la toate produsele de pe site, tichetele voucher nu pot fi folosite, deoarece sectiunea de aplicare voucher este inchisa.
(Ex: Daca in timpul promotiei Happy Weekend folositi un voucher, fie permanent fie cadou, veti benefica numai de reducerea voucherului. Aceasta nu se cumuleaza cu reducerea promotiei)
(Ex: In timpul promotiilor de tip Black Friday / Aniversari / Mos Alldigi e.t.c, voucherele nu se pot folosi si nici inlocui cu reducerea promotiei.)
S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Voucherelor cat si Promotiilor din perioada curenta fara o instiintare anterioara.

Nota! Atat Voucherele cadou cat si Voucherele permanente NU se pot instraina altei persoane, NU se pot transforma in bani, bunuri sau alte servicii din cadrul companiei S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L..
Clientul are responsabilitatea de a nota si retine codul alfanumeric al voucherului, indiferent de tipul acestuia.
S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. NU isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea voucherelor, indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.


h. Cel mai bun pret

S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune preturi! Se intampla uneori sa nu avem preturile actualizate, dar intentia celei mai bune oferte ramane.

Pe scurt, daca gasiti in alt magazin online de acelasi profil din tara un pret mai bun pentru produsul pe care doriti sa-l achizitionati, nu trebuie decat sa ne trimiteti link-ul cu produsul respectiv si noi va oferim acelasi pret si o reducere suplimentara de -5% ca apreciere pentru ca ne ajutati sa fim cei mai buni.

NOTA: Produsul indicat trebuie sa fie in stocul magazinului care afiseaza un pret mai bun decat al nostru. Magazinul respectiv trebuie sa ofere acces la stocuri pentru o verificare facila. In caz contrar, oferta nu poate fi luata in calcul.

4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.alldigi.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 150 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.alldigi.ro fara o notificare prealabila.

5. Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau carte de credit online, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. la adresa de e-mail contact@alldigi.ro sau prin fax. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ALLDIGI.

Platile folosind cardul bancar se vor face folosind serviciul de plata Plationline. Sunt acceptate cardurile bancare Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Alldigi au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.

7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.alldigi.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.alldigi.ro
Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.alldigi.ro.

8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 60 zile lucratoare de la primirea produsului ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin returnarea in acest termen ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) a produsului prin completarea CERERII DE RETUR.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri.

Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

9. Obligativitatea privind Licente, Download si Standarde ISO.

a. Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. prin intermediul siteului www.alldigi.ro, vin fara software instalat, in fara de produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.
Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul Interlik.
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

b. Download drivere de pe siteul www.alldigi.ro

Driverele pentru majoritatea produselor comercializate de S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. prin intermediul siteului www.alldigi.ro se pot gasi in sectiunea Drivere de pe pagina principala a site-ului. Acestea sunt descarcate gratuit de pe pagina producatorului si va ofera strict dreptul de instalare pe produsul achizitionat pentru functionarea diverselor componente/accesorii. Nu aveti drepturi legale asupra produselor de tip drivere, nu se comercializeaza, modifica, distribuie abuziv, nu se folosesc in nici un alt scop decat cel caruia au fost destinate.
Pentru produsele a caror drivere nu se gasesc pe site-ul www.alldigi.ro, acestea se pot descarca gratuit de pe siteul producatorului.

Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. nu se angajaza in instalarea driverelor si nu este responsabila pentru instalarea gresita a driverelor descarcate de pe site-ul www.alldigi.ro sau alte siteuri externe inclusiv site-urile producatorilor.

c. Prevederile privind Standardele ISO

Potrivit legilor in vigoare produsele de tip monitoare LCD (TFT) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II. Acest standard permite existenta unui minim de 3 pixeli morti la livrare. Toate produsele de acest gen nu sunt considerate defecte potrivit celor mai sus mentionate.

10. Produse Refurbished, Produse speciale si Grad B.

a.Produse Refurbished

Produsele HP Refurbished sunt produse reambalate si repuse in vanzare, ele provin din suprastocuri, lichidari de stoc si/sau Showroom-uri. Practic sunt produse care nu au fost folosite nici o data, resigilate de catre producatorul HP si comercializate la preturi cu pana la 50% mai mici decat pe piata de produse noi.

Produsele Hp Refurbished au categorii speciale in cadrul siteului www.interlink.ro si banner pe poza care indica faptul ca produsul este Refurbished, toate aceste produse beneficiaza de o garantie internationala HP de 12 luni.

Produsele HP Refurbished pot avea lipsa accesorii ca: cd-uri de instalare, manuale, cabluri de date si alte accesorii din pachetele standard. Compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. Este absolvita de orice vina privind lipsa accesoriilor deoarece produsele sunt reambalate si resigilate strict de catre producator, firma neavand dreptul de a deschide cutiile si/sau modifica continutul acestora.
Cutiile pot fi desfacute strict doar la cererea unui potential client.

b. Produse speciale

Produsele speciale sunt produse care nu prezinta defecte ca cele de tip Grad B, insa sunt produse care, dupa caz, pot fi: netestate, produse care nu beneficiaza de transport, produse care nu beneficiaza de garantie, produse care se ridica doar de la sediul firmei sau produse ale caror consumabile lipsesc.
Produsele speciale pot avea una sau mai multe caracteristici din cele mentionate mai sus, ele fiind afisate in titlul sau descrierea produsului. Astfel cumparatorul este anuntat ca produsul respectiv este special si va stii caracteristicile acestuia inainte de a il achizitiona.

c. Produse Grad B 

Produsele Grad B sunt produse care, dupa caz, pot avea probleme ca: display zgariat, pixeli morti, pete pe display, lovituri, lipsa componente fizice, zgarieturi, indoituri, bucati sparte sau cu alte defecte de ordin fizic. 
La toate produsele de tip Grad B defectul este detaliat in lista de specificatii, in titlul acestora si in poza (in anumite cazuri), astfel cumparatorul va fii informat despre caracteristicile produsului respectiv inainte de a il achizitiona.
Toate produsele de Grad B beneficiaza de garantie si service la fel ca celelalte produse cu exceptia faptului ca in garantie nu se repara defectele deja mentionate anterior comercializarii acestora.

NOTA !

Conform normelor in vigoare, compania S.C. DIANA FAST EXPRESS S.R.L. este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in tema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul, accepta termenii si conditiile impuse.