Despre Noi

INFORMAȚII GENERALE

SC DIANA FAST EXPRESS SRL  (@ALLDIGI.RO) este o companie națională ce a luat naștere în 2011 cu gândul de a satisface nevoile cât mai multor clienți în materie de electronice la prețuri avantajoase. Odată cu creșterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile și rapide, am extins și diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi și refurbished, electronice auto, alarme, sisteme de supraveghere si am  crescut numărul angajaților și încetul cu încetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garanția Calității".  Ne-am focalizat atenția și astfel am ajuns să mulțumim 100%in clienții noștri.

CURIERAT RAPID

Pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, oferim transport gratuit clienților ce achiziționează produse ce depășesc suma de 150 lei. Trimitem coletele prin cele mai renumite firme de curierat rapid de pe piața internă. Astfel produsele noastre ajung oriunde în țară cu ajutorul celor de la , URGENT-CARGUS, FAN COURIER, NEMO EXPRESS și GLS. Toate comenzile ajung la clienții noștri în 24, maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.
REFURBISHED - WINDOWS GRATUIT

Pe langa echipamentele noastre IT second hand, comercializam si produse refurbished. In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 8.1 si Windows 8.1 Professional.